Kezdőlap       Rólam      Kapcsolat      06(30) 902 5456      

A lézeres aranyérműtét előnyeiA vélhetően nem megfelelő jártassággal, vegy kellő ismeret hiján végzett lézeres mütétek utáni rossz tapasztalatok ellenérzést keltettek a betegekben. Ennek oka azonban nem a lézerben keresendő. A lézerberendezés -mint minden technikai eszköz- csak az eljárást jól ismerő, megfelelő gyakorlattal biró intézetekben folytatott tanulmányok után alkalmazható. Ellenkező esetben -ugyanugy, mint rossz technikával végzett hagyományos mütétnél- szövődmányek keletkezhetnek, melyek függetlenek a lézertől.
A lézer használata az orvostudámány területén ma már világszerte mindennapos, biztonságos, és sok esetben a hagyományos mütéti technikák által elérhetetlen előnyöket biztosit a betegek számára és ezért nélkülözhetetlen.

1. A Magyarországon csak általunk alkalmazott uj lézeres műtét után a fájdalom elhanyagolható mértékű a hagyományos módszereknél fellépő fájdalomhoz képest,gyakran fájdalomcsillapitást sem igényel.

2. Mindössze 2-3 mm-es sebet ejtünk a csomók alsó polusánál ,ezért nem kell tartani a záróizom-sérüléstől, vagy a végbélnyilás beszűkülésétől

3. A beavatkozást követően a beteg saját lábán távozhat.

4. A műtét utáni fájdalom elhanyagolható mértékű, a hagyományos módszereknél fellépő fájdalomhoz képest.

5. A diódalézeres aranyér műtétet követő néhány nap elteltével a beteg ismét munkaképes.

6. A lézerrel végzett aranyérműtéthez csak rövid bóditás szükséges, de helyi érzéstelenitésben is elvégezhető. A beteg a mütét után 2-3 órával otthonába távozhat.
A kiújulás veszélye alacsony.

   Keresés
   Belépés